Perfecte locatie voor events

Over de Kookacademie

Mijn naam is Nick van Wieringen, oprichter van de Kookacademie. Op mijn zestiende koos ik ervoor om in de voetsporen van mijn opa, mijn vader en mijn tante te treden door aan een carrière in de horeca te beginnen. Indertijd was ik er heel zeker van dàt ik in deze branche wilde werken, ik wist alleen nog niet goed welke kant ik op wilde. Zodoende heb ik door de jaren heen vrijwel alle mogelijke horeca-functies bekleed: van keukenhulp in een lunchroom tot aan barman in de kroeg, en van bediening in een restaurant tot aan kok op evenementen. Na verloop van tijd ging ik steeds vaker mee naar grote evenementen en luxe partijen, en dat is dan ook hoe mijn passie voor het verzorgen van speciale gelegenheden tot stand is gekomen.

Één van de dingen waar ik, net als al mijn medewerkers, ontzettend veel voldoening uithaal, is het overbrengen van mijn enthousiasme en mijn passie voor dit vak op een ander. Er is niets mooiers dan dat wat ik zó graag doe, te mogen delen met een groep gemotiveerde leerlingen. En dat is precies wat mij heeft doen besluiten om naast Luca Catering, de Kookacademie op te richten. Bij de Kookacademie beschikken we over een volledige etage die voorzien is van 7 uitgebreide kookeilanden en alle benodigdheden voor het geven van de beste kookworkshops. Denk aan luxe fornuizen, warmhoudkasten, ovens, afzuigkappen en alle benodigde keukenmaterialen. Daarnaast stellen we de ruimte, die tevens is voorzien van een bar en waar nodig van hangtafels en barkrukken, beschikbaar voor feestjes en partijen. Indien gewenst uiteraard verzorgd door de catering van Luca Catering.

LUCA CATERING
&
DE KOOKACADEMIE

LUCA CATERING
&
KOOKACADEMIE

In september 2016 ging mijn grote wens in vervulling: het begin van Luca Catering, mijn eigen onderneming. Catering van hoge kwaliteit met verse en pure producten, waar mogelijk van lokale oorsprong en afgestemd op het seizoen. En nu, jaren later, mogen we ons absoluut een gevestigde en succesvolle cateraar noemen. Kwaliteit en smaak als topprioriteit in combinatie met een hecht team dat ervoor zorgt dat onze gasten niets tekort komen, maakt dat u als gast optimaal kunt genieten van de lekkerste gerechten en een relaxte ambiance.

Met Luca Catering cateren we op iedere locatie, maar we bieden met de Kookacademie, onderdeel van Luca Catering, tevens een eigen sfeervolle locatie aan die geschikt is voor al uw feestjes. De 7 uitgebreide keukens maken het daarnaast mogelijk om kookworkshops te volgen of er met uw eigen kookclub de avond door te brengen. Dus heeft u binnenkort een jubileum, een verjaardag of een ander soort feest op de planning staan en u heeft nog geen locatie, of lijkt het u leuk om met uw familie of uw vriendengroep een kookworkshop te volgen, dan is de Kookacademie een geschikte locatie voor uw evenement!

~ Nick van Wieringen