Zakelijk

Catering op bedrijfs- evenementen

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt als het gaat om zakelijke gelegenheden, toch worden kookworkshops steeds populairder onder collega´s. Niet alleen omdat het een ideale groepsactiviteit is, maar ook omdat er heel wat teamwork voor nodig. Doordat zowel de voorbereidingen als de bereiding zelf de nodige samenwerking eisen, is een kookworkshop dus ook uitermate geschikt voor collega´s die op zoek zijn naar een gezellige, leerzame activiteit in combinatie met teambuilding. Skip de Escape Room en het jaarlijkse etentje en ga voor een origineel bedrijfsuitje met een kookworkshop bij de Kookacademie!

Overwerkmaaltijden voor je medewerkers

Overwerk- maaltijden voor je medewerkers

Ook voor het bereiden van gezonde overwerkmaaltijden kunt u bij ons terecht! Een standaard diner aanbod is er niet: de grootte en de inhoud ervan worden volledig op uw wensen afgestemd. Wat u bij ons wel altijd kunt verwachten zijn smaakvolle en gevarieerde maaltijden bereid met kwaliteitsproducten!

Maar de bedrijfscatering van Luca Catering gaat veel verder dan het verzorgen van de dagelijkse lunchpauze op het kantoor. Voor ieder mogelijk bedrijfsevenement op locatie kunt u onze hulp inschakelen om de lunch, het diner of de borrelhapjes te verzorgen. Inclusief drank natuurlijk. Zelfs als u een artiest in gedachten heeft die u graag op uw evenement wilt laten kunt u dit, dankzij de nauwe samenwerking met verschillende bedrijven, aan ons overlaten. En mocht het evenement een bepaald thema hebben, dan trekken wij alles uit de kast om het menu en alles eromheen op het thema af te stemmen.

Tot slot stellen wij in samenwerking met de Kookacademie een mooie ruimte beschikbaar voor als u nog geen geschikte locatie heeft of gewoon eens wat anders wilt. De ruimte is uitermate geschikt voor externe vergaderingen, maar ook voor kookworkshops en feestjes doordat het beschikt over 7 kookeilanden en een bar. Dus staat er binnenkort een jubileum aan te komen, gaat er een collega met pensioen of bent u op zoek naar een externe vergaderruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Dan lichten wij u graag alle verschillende mogelijkheden van bedrijfscatering toe!